Veldstaal

VeldStaalVeldstaal

Wie


Veldstaal Group is een internationale voorraadhouder en leverancier van koolstofstalen buizen. Al meer dan 10 jaar zijn wij één van de meest toonaangevende distributeurs in Europa. Met een gemiddelde voorraad van 10.000 ton op meer dan 40.000 m2 vloeroppervlak staan wij dan ook garant voor een betrouwbare en stipte levering. Maar we beperken ons niet alleen tot de distributie. Wij zijn vooral ook een betrokken partner die met u meedenkt, vanaf de eerste take-off tot aan de voltooiing van uw project.

Wat


Veldstaal Group levert zowel materiaal uit voorraad als nieuw te produceren producten. Hierdoor is het voor ons mogelijk om aan elke vraag te voldoen en volgens uw specificaties. Wij leveren onder andere voor de (petro-)chemie, offshore, energie, constructie, staalbouw, funderingstechniek en grond-, weg- en waterbouw. Alle materialen zijn afkomstig van volledig gecertificeerde en geaccrediteerde fabrikanten. De materialen kunnen rechtstreeks bij ons magazijn worden afgehaald of wereldwijd worden verzonden. Hierdoor zijn wij u altijd van dienst.

Waarom wij?


Veldstaal Group heeft als doel om continu een hoge kwaliteit van producten en diensten te bieden met behoud van een concurrerende prijs. Het ontwikkelen en onderhouden van lange-termijn relaties met klanten en fabrikanten is één van de belangrijkste pijlers van ons bedrijf. Hierdoor zijn wij in staat om op elk moment de best mogelijke service te garanderen. Ons gecertificeerde kwaliteitssysteem, klantgerichte aanpak en de technische kennis en vaardigheden van onze mensen garanderen een efficiënte en concurrerende invulling van uw behoeften. Daarom kunt u dan ook het beste kiezen voor Veldstaal Group.